24k Gold serum - Eye&Face Cosmetics

Serum sa čistim 24K zlatnim česticama je potpuni HIT među ženama!

Otkrijte kako svojim sastojcima utječe na smanjenje bora i blistav ten

Serum sa 24k zlatom usporava starenje i čisti kožu

Pitate se kako da pobedite bore? Da li ste probali tretman zlatom? GOLD ELIXIR je luksuzni SERUM za njegu, koji sprečava starenje kože i daje joj mladalački, glatki i sjajni izgled. Formula sa 24 karatnim zlatom potiče još iz vremena Kleopatre. Od davnina, Egipćani su koristili zlato u kozmetičke svrhe, kako bi izgledali mladoliko. Istoričari tvrde da je Kleopatra spavala svako veče sa zlatnom maskom na licu, za lijep ten koji ne stari. Također, ovaj dragoceni metal je hvaljen vjekovima u Grčkoj i Japanu kao sastojak koji lječi upale kože, usporava proces starenja, zacjeljuje oštećenja od sunca, stimuliše proizvodnju kolagena, i umornom tenu vraća blistavost.

Serum ima 100% biljne ekstrakte kakadu šljive, runolista, lavande, nevena, hamamelisa i zelenog čaja

U sebi takođe ima hijaluron, elastin i kolagen, kao i vitamin E i koenzim Q10 i čiste 24k čestice kozmetičkog zlata !

Zlatne čestice su iz Umetničke pozlatarske radionice Ares iz Zagreba, sa tradicijom duljom više od 90 godina,koja je u svoju djelatnost uvela ZLATO za kozmetiku. U pitanju je 24 zlato koje je fino usitnjeno za izradu kozmetike. Dostupnost zlata  je napokon postala realnost jer zlato može biti istanjeno do mikronske debljine najsuvremenijom tehnologijom.

Svi ovi blagotvorni sastojci uz dodatak čistog zlata je prava njega za svaku ženu koja drži do sebe!

ISKORISTITE AKCIJSKE CENE, AKCIJA TRAJE JOŠ

Ovo tečno zlato za vašu kožu je dostupno u pakovanjima od 50ml

  • Jedan serum   130 kuna
  • Dva seruma  SAMO 200 kuna

GOLD ELIXIR serum se koristi pred spavanje. Na čistu i suhu kožu se nanese jedna do dvije kapi seruma na cijelo lice, kao i oko očiju. Nakon toga možete i ne morate nanijeti svoju uobičajenu kremu za noć.

Predviđeno je da vam bočica od 50ml traje oko 6 sedmica.

NAPOMENA: Ako imate inače alergiju na zlatan nakit, ne koristite ni kozmetičke proizvode koji ga sadrže.

Popunite ispravno svoje podatke i OBAVEZNO čekirajte željenu količinu seruma. 

Napomena: Sve pakete šaljemo isključivo poštom i stiže na vašu adresu u roku od 1-3 dana od dana poručivanja. Ukoliko vas kurir ne nađe doma, vaš paket će vas čekati u vašoj pošti naredni dan. Poštarina je   oko 50 kuna.

Popunite ispravno svoje podatke i OBAVEZNO čekirajte koje pakovanje želite. Nakon izvršene porudžbine, kontaktiraćemo vas radi potvrde.

    Želim JEDAN serum za 130knŽelim DVA seruma za 200kn

    This is the bottom slider area. You can edit this text and also insert any element here. This is a good place if you want to put an opt-in form or a scarcity countdown.