CeluFluid - Eye&Face Cosmetics
 • U potpunosti eliminiše celulit
 • Povećava elastičnost i otpornost kože 
 • Razlaže potkožne masnoće
 • Uklanja sve uzroke celulita
 • Eliminiše ružne mrlje i kapilare

Anticelulit fluid gel sa đumbirom, grejpfrutom i bosiljkom u kombinaciji sa uljem eliminiše celulit i masne naslage. Aktivira mikrocirkulaciju, hidrira i zateže kožu. Odličan za celulit i masne naslage, daje extra rezultate. Gel utrljati u kožu i masirati.

Grejpfrut je odličan čistač organizma i ima veliki uticaj na otapanje masnoća, pa i celulita. Možda najvažniji deo grejpfruta jesu flavonoidi. Njihov značaj za masti, pa i za celulit, je veliki. Oni utiču na uklanjanje masti iz digestivnog trakta. To znači da će se masti, ako nisu ušle u krv, samo izbaciti iz organizma. Otići iz tela.

Grejpfrutom se reguliše metabolizam u limfi. Samim tim što će ona biti manje manje zamašćena, njeno taloženje ispod kože, koje je takođe jedan od većih uzročnika celulita, može biti potpuno eliminisano.

Đumbir je odlično sredstvo za mršavljenje. Neguje i kožu protiv starenja, ima snažno antimikrobno dejstvo. Uspešno zateže opuštenu kožu, vraća njen energetski balans i pruža efekat liftinga. Takođe podstiče procese regeneracije u ćelijama kože, ubrzava metaboličke procese, deluje kao sredstvo za čišćenje i uklanjanje toksina iz tela.

Bosiljak: on potpomaže cirkulaciju i ubrzava metabolizam – možete ga piti, a možete i raditi masažu delova tela zahvaćenih celulitom sa uljem od bosiljka.

Dolazi nam leto i lepo vreme i verujemo da mnoge od nas žele da poprave svoju figuru i spremno dočekaju sunce, kratke haljinice i šorceve. U tome će vam pomoći svakako CeluFluid Gel, kao neprikosnoveno jak i koncentrovan  gel u borbi protiv celulita i masnih naslaga, koji će vas očarati svojim brzim delovanjem, kao i svojim predivnim mirisom koji se dugo zadržava na koži, te vam nije potreban nikakav mirišljavi losion posle njega! Brzo upija i ne ostavlja masne tragove. Pakovanje jedne kutije je od 125ml

ISKORISTITE AKCIJSKU PONUDU SAMO OVOG MESECA I PORUČITE SVOJ CELUFLUID GEL! 

JEDNA KUTIJA CELUFLUID - 1100 DIN

DVE KUTIJE CELUFLUID + 1 KUTIJA GRATIS - 2200 DIN


  JEDNA kutija CELUFLUID za 1100 dinDVE kutije CELUFLUID + JEDNA BESPLATNO za 2200 din

  Milica 34 god - CeluFluid je divan! Imala sam celulit, i nisam mogla godinama da ga se oslobodim. Pokušala sam svašta, koristila sam različite kreme, vežbala,  išla na anticelulit programe u kozmetičke salone. Ništa nije pomoglo kao CeluFluid gel Moj celulit je nestao za zamo mesec dana redovne upotrebe.  Odličan preparat, posebno za ovu cenu! Prijatno sam iznenađena!

  Jadranka 28 godZadovoljna sam efektima Celufluid gela Koža zaista postane glatka i elastična. Nisam imala ozbiljan celulit ( pojavio se tokom trudnoće), ali sam uspela potpuno da ga uklonim. I "pauk vene" su nestale, a boja kože se popravila. Koristila sam CeluFluid gel oko 2 nedelje. Preporučila sam ga i drugaricama, i njima se baš svideo. Zadovoljne su! Posebo lepo i miriše :)

  Sonja 44 god - Patila sam od celulita dugo vremena. Koža kao pomorandžina kora, neravnine, otoci, sve je kod mene bilo prisutno. Pokušala sam sa anticelulit dijetama, vežbanjem, raznim kremama, ali nije bilo efekta.  Mislila sam da će tako biti i ovaj put. Ali, Celufluid gel mi je pomogao više nego bilo šta drugo! Već nedelju dana nakon korišćenja ovog gela primetila sam rezultat-neravnine su počele polako da se povlače, a koža da se zateže. Sada nemam celulit uopšte! Puno hvala onima koji su izmislili Celufluid gel! Sada zmam kako da se oslobodim celulita ako se ponovo pojavi.

  This is the bottom slider area. You can edit this text and also insert any element here. This is a good place if you want to put an opt-in form or a scarcity countdown.