Eyelash serum - Eye&Face Cosmetics

Serum koji ćete preporučivati!

EyeLash Elixir - serum za volumen i rast trepavica i obrva

Nema žene koja nije ponekad poželela da su joj trepavice gušće ili da mogu da obnove svoje obrve koje su možda u mladosti suludo počupale...Da li znate da je prirodan izgled obrva i trepavica opet u modi?
Sa EyeLash Elixir serumom ćete zaista videti rezultate jer sadrži prirodne sastojke, vitamine i proteine koji pospešuju rast i volumen trepavica, kao i rast novih dlačica na obrvama!

Nanosi se veoma jednostavno!

Najbolje je kap, dve seruma kapnuti na higijenski štapić za uši i blago premazati koren trepavica ili obrva ukoliko želite taj deo tretirati. Jako je bitno da kapci budu čisti, suvi i bez šminke. Mazati uveče pred spavanje. Svaka folikula dlake se obnavlja na svakih nekoliko nedelja.
Mesec dana neophodno je da se primete prvi rezultati kod krhkih, lomljiviih ili retkih trepavica.

Naručite po PROMO ceni!

EyeLash Magic elixir serum je u pakovanju od 20ml, što je dovoljno za oko 30 dana upotrebe. Prve rezultate ćete videti u tom roku. Sve pakete šaljemo Post Expressom i dostava je 300 din
Jedan serum 1000 din
Dva seruma 1700 din

Ove cene važe još...

 • Produžava trepavice i daje volumen
 • Neguje trepavice i obrve
 • Daje na gustini obrve i podstiče rast dlačica

  Naručujem JEDAN Eyelash serum za 1000 dinNaručujem DVA EyeLash seruma za 1700 din

  Iskustva naših kupaca:

  Dragana S. - Godinama sam stavljala veštačke trepavice jer su moje jako slabe i tanke, sa ovim serumom su ojačale i dobile na gustini, preporučujem svima da probaju!

  Vera J. - Po mirisu sam odmah videla da je serum prirodan i sad mogu da potvrdim da stvarno deluje! Ja sam rezultate videla posle oko mesec dana upotrebe.

  Šminkam se svaki dan i neke maskare su negativno uticale na moje trepavice, sada ih i ne koristim jer su mi trepavice mnogo gušče i duže, obavezno probajte!

  Nina K. - Ja sam Elixir Eyelashe serum mazala na obrve i baš su se oporavile, hvala na serumu!

  Olivera T. - Ja sam ovako nešto davno koristila i pomoglo je kod trepavica, baš mi je drago da je opet u prodaji!

  Sanja I. - Koristim vašu kozmetiku već dugo, posebno volim kremu sa smiljem, a uskoro naručujem i ovaj serum jer verujem da je dobar kad je od vas :) Pozzz iz Niša!

  Kaća D. - Sa Eyeylash serumom sam uspela neverovatno! Od slabih i tankih trepavica, sada su duže i gušće, divni ste i nastavite tako!

  Dajte svojim trepavicama i obrvama šansu...

   Naručujem JEDAN Eyelash serum za 1000 dinNaručujem DVA EyeLash seruma za 1700 din

   Copyright © 2014. Your Company Name | DisclaimerPrivacy Policy | Tos

   This is the bottom slider area. You can edit this text and also insert any element here. This is a good place if you want to put an opt-in form or a scarcity countdown.