Kafa za telo - Eye&Face Cosmetics

Ох, па хвала што сте дошли и на моју страницу!

Представићу се сада сликом. чисто да знате с ким имате посла а касније у наставку прочитајте мало више о мени!

Зовем се КАФА ЗА ТЕЛО - "кратко и јасно" нови пилинг за лице и тело. Веруј ми, само ми смо тај генијалан спој и зато желим да твојој кожи дам све што јој треба. Нисам ту због лажних обећања. Желим да твоја кожа буде глатка, здрава и лепа.

Сви моји састојци одишу квалитетом и потпуно су природни. Не желим да кријем да се поносим тиме.

Зашто кафа? Разлог је врло једноставан. Ако твоје тело буди изнутра, зашто не би могла и споља? :) Без пардона ће се побринути за твоју кожу. Учиниће је меком и глатком. Пробудиће је и отклонити све њене недостатке.

Направљен са много љубави и пажње да обрадујем свачију кожу благотворним и природним састојцима у свим годишњим добима. У себи имам зрнца праве робусте кафе, зрнца органског браон шећера из Гвајане, капи девичанског органског кокосовог уља са Тајланда, капи слатког бадемовог уља, као и природне дивне мирисе, имаш чак пет па бирај шта ти душа (и тело) воли!

Користи ме у кади или испод туша свеједно, растопи ме и стопи са тобом а ја ћу твоју кожу оставити нежном, меком и сјајном! Борим се против целулита, масних наслага, акни на телу и рапаве коже. Обожаваћеш ме!

А знате ли шта је супер?? Уз мене иде и мој брат африканац, сапун право из црне Африке, прави блек соап :) који ће бити задужен и за ваше тело али и за лице, невероватно је како он регенерише кожу и спречава настанак досадних бубуљица, акни, митесера и осталих чуда!

Он и ја у дуету гарантујемо да ће вам кожа бити без стрија, акни, хормонских бубуљица, урасле длаке...Ма то је све прошлост уз нас, верујте на реч!

 

Aфрички црни сапун је јединствен у свету. Он је можда један од најпознатијих средстава у чишћењу и нези лица. Направљен је у Африци, на традиционалан начин, од састојака узетих из природе. Жене су га ручно направиле у својим малим заједницама.

 

Мој браца африканац је 100% оригинални производ који увозимо из Африке. Уколико сте на тржишту видели производе овог типа, водите рачуна да ли су оригинални.

 

Зашто је афрички црни сапун одличан?

Аутентични црни сапун има бројна лековита својства, а након употребе кожа остаје изузетно мекана.

 • Подстиче нови раст ћелија и здравље коже
 • Кожа постаје невероватно мекана
 • Помаже код суве и осетљиве коже
 • Уклања акне и бубуљице
 • Регулише лучење себума и масну кожу
 • Дубински чисти лице
 • Одличан у уклањању шминке
 • Спречава старење коже и стварање бора

Предвиђен за све типове коже.

И онда...шта чекаш? Наручи нас у комплету да се бринемо за тебе!

ИСКОРИСТИ ПРОМО ПРАЗНИЧНУ цену и резервиши нас за САМО 1690 дин!

Само обавезно испод одабери у ком ме мирису желиш, и твој сам...а да..и африканац је твој, ми смо у пакету :)


  ПоморанџаЧоколадаВанилаКокосМалина

  This is the bottom slider area. You can edit this text and also insert any element here. This is a good place if you want to put an opt-in form or a scarcity countdown.