koren - Eye&Face Cosmetics

Ukoliko je vaša kosa proređena i opada, rešenje je KOREN tretman za brži rast nove kose!

PRAVO IZ PRIRODE - Tretman serum za rast kose

- serum KOREN - PROVERENA RECEPTURA -

Šta je uzrok muškoj ćelavosti?

Muški uzrok ćelavosti i opadanje kose (ili androgena alopecija) je u velikoj meri genetski poremećaj. Pojavljuje se kod nekih osoba jer su genetski predodređeni da imaju viši nivo 5 Alfa reduktaze u njihovih telima. To je enzim koji pretvara muški hormon testosteron u dihidrotestosteron. Nakon toga DHT skuplja ćelije dlake i vremenom tanji kosu do potpunog gubitka. Budući da se DHT vremenom akomulira tako se i kosa postepeno proređuje dok se u nekim oblastima potpuno izgubi i opadne. 

Često se kaže da se gubitak kose prenosi sa očeve strane, ali istina je da se ćelavost nasleđuje i po majci i po ocu. Po nekim studijama utvrdilo se da se najčešće prenosi od ujaka (majčine strane). DHT svojim delovanjem utiče na skraćenje faze rasta kose, smanjenje folikula dlake što dovodi do postepenog stanjivanja dlaka, dok u krajnjoj fazi ove dlake potpuno nestaju. Predeo bez kose se širi u koncentričnim krugovima a stadijum u kome će se zaustaviti je teško predvideti.

Da li ste čuli za KOREN tretman za kosu?

Biljni tretman za brži rast kose koji se sastoji iz seruma i šampona je jedinstven tretman namenjen svima koji imaju problema sa opadanjem i gubitkom kose. Potpuno je prirodan, sačinjen od prirodnih sastojaka koji obnavljaju folikule dlake i podstiču njen ponovni rast. Kosa raste mnogo brže, i dobija na gustini. 

SERUM KOREN

Koncentrovani serum na bazi ulja organske bundeve, arganovog ulja, ulja lešnika sadrži i kapi koprive, tinkturu koprive, AD kapi, ruzmarin i etarsko ulje mente uz najjači sastojak koren papavera iz prašuma daleke Južne Amerike.

Iskoristite EXTRA ponudu dok traje akcija! Cena seruma SAMO 1590 din!

Pakete šaljemo istog ili sledećeg dana od porudžbine PostExpressom tako da ga očekujete u roku od 2 dana. Poštarina je 300 din.

  Poručujem serum KOREN za 1590 dinPoručujem serum+šampon KOREN NA AKCIJI za 2090 din

  Kako se koristi tretman KOREN?

  Za najbolje i najbrže rezultate savetujemo da koristite REDOVNO serum, što znači da ćete već nakon 15-20 dana primetiti značajnu razliku u rastu novih vlasi. 

  Oprati glavu i kosu i isprati, nakon toga odmah tretirati teme i koren kose serumom. Serum istisnuti na gel pumpicu 2 do 3 kapi i dobro umasirati na predeo temena koji želite da tretirate. Poželjno je da teme bude čisto i suvo pre mazanja. Serum ne masti kosu i brzo se apsorbuje u kožu glave. Redovnom upotrebom seruma primetićete VIDLJIVE REZULTATE već nakon 15 dana primene.

  Iskustva naših korisnika

  Dimitrije A. - Imam 26 godina i jako rano sam počeo da gubim kosu što je veoma uticalo na moje samopuzdanje. Otac je u martu po preporuci kupio Koren tretman za rast kose i koristimo ga oboje već 3 meseca i veoma sam zadovoljan rezultatom! Kosa mi je izrasla tamo gde sam počeo da je gubim a postala je i gušća. Moje preporuke za ove preparate!

  Milan K. - Ljudi pa ovo je fenomenalno! Stvarno se nisam nadao ovako brzom rezultatu i MNOGOO sam zadovoljan. Ovo je moj rezultat posle samo 2 meseca redovne upotrebe. Nastaviću i dalje sa ovim tretmanom jer mi je kosa super i ovo je stvarno OTKRIĆE! Delim dalje!

  Jovan M. - Ja sam ovaj serum  našao još pre godinu dana i od tada ga koristim. U poslednje vreme nisam baš redovan , moja kosa je sada super i rešio sam se bede i ćelave glave.. Devojke mi mnogo više prilaze i imam mnogo više samopouzdanja. Od srca preporučujem svakome da krene sa ovim tretmanom jer čini čuda za vašu glavu!

  Danilo R. - Moj naklon ko je ove biljke spojio u ovaj serum , jer je zaista neverovatan. Preporučujem ga gde god stignem, i mnogi moji prijatelji se sad kunu u KOREN. Svaka čast i hvala vam!

  Danijel J. - Imam 33 godine i već od 30-te mi se javio problem gubitka kose na temenu. Utrljavao sam ovaj serum samo oko 40 dana i presrećan sam postignutim. Nastaviću i dalje da ga koristim jer mi je neverovatno pomogao. Inače, bočica mi traje tačno 25 dana. Danas sam naručio treći tretman i samo da kažem, ovo vredi mnogo više da se ja pitam.

  Atila K. - Meni je ovaj KOREN tretman prijatelj kupio za rođendan jer je znao koliki kompleks imam zbog moje kose. U početku sam ga koristio ali se zaista nisam nadao nekom čudu. Međutim, posle oko 20 dana sam se zagledao i primetio da su počele nove vlasi da rastu na mestima gde je bilo jako proređeno. Sa još većim elanom sam nastavio da koristim serum i malo je reći da sam zadovoljan, JA SAM ODUŠEVLJEN, i imate sve moje preporuke!

  Probajte i vi naš KOREN SERUM za rast kose, bićete oduševljeni rezultatima!

   Poručujem serum KOREN za 1590 dinPoručujem serum+šampon KOREN NA AKCIJI za 2090 din

   This is the bottom slider area. You can edit this text and also insert any element here. This is a good place if you want to put an opt-in form or a scarcity countdown.