Nova porudžbina
Nova porudžbina
Iskustvo Branka iz Osijeka
Nova porudžbina
Nova porudžbina
Nova porudžbina
Iskustvo Karla iz Osijeka:
Nova porudžbina
Nova porudžbina
Preostalo na zalihama
Nova porudžbina
Nova porudžbina
Iskustvo kupca Denisa iz Siska:
korenset - Eye&Face Cosmetics korenset - Eye&Face Cosmetics

Ukoliko je vaša kosa prorijeđena i opada, riješenje je KOREN tretman za brži rast nove kose!

PRAVO IZ PRIRODE - Kompletan tretman za rast kose

- serum  KOREN - PROVJERENA RECEPTURA -

Što je uzrok muškoj ćelavosti?

Muški uzrok ćelavosti i opadanje kose (ili androgena alopecija) je u velikoj meri genetski poremećaj. Pojavljuje se kod nekih osoba jer su genetski predodređeni da imaju viši nivo 5 Alfa reduktaze u njihovim tijelima. To je enzim koji pretvara muški hormon testosteron u dihidrotestosteron. Nakon toga DHT skuplja ćelije dlake i vrijemenom tanji kosu do potpunog gubitka. Budući da se DHT vrijemenom akomulira tako se i kosa postepeno proređuje dok se u nekim oblastima potpuno izgubi i opadne. 

Često se kaže da se gubitak kose prenosi sa očeve strane, ali istina je da se ćelavost nasleđuje i po majci i po ocu. Po nekim studijama utvrdilo se da se najčešće prenosi od ujaka (majčine strane). DHT svojim delovanjem utiče na skraćenje faze rasta kose, smanjenje folikula dlake što dovodi do postepenog stanjivanja dlaka, dok u krajnjoj fazi ove dlake potpuno nestaju. Predeo bez kose se širi u koncentričnim krugovima a stadijum u kome će se zaustaviti je teško predvideti.

Da li ste čuli za KOREN tretman za kosu?

Biljni tretman za brži rast kose KOREN je jedinstven tretman namenjen svima koji imaju problema sa opadanjem i gubitkom kose. Potpuno je prirodan, sačinjen od prirodnih sastojaka koji obnavljaju folikule dlake i podstiču njen ponovni rast. Kosa raste mnogo brže, i dobija na gustini. 

SERUM KOREN

Koncentrovani serum na bazi ulja organske bundeve, arganovog ulja, ulja lešnika sadrži i kapi koprive, tinkturu koprive, AD kapi, ruzmarin i etarsko ulje mente uz najjači sastojak koren papavera iz prašuma daleke Južne Amerike.

Iskoristite EXTRA ponudu dok traje akcija! Jedan KOREN serum za samo 130 kn umjesto 210 kn! Ukoliko poručite dva KOREN seruma dobijate po jedinstvenoj cijeni za samo 200 kuna!

  Želim 1 KOREN serum za 130 knŽelim 2 KOREN seruma za 200 kn

  Kako se koristi tretman KOREN?

  Za najbolje i najbrže rezultate savjetujemo da koristite REDOVNO serum, što znači da ćete već nakon 15-20 dana primjetiti značajnu razliku u rastu novih vlasi. 

  Šamponom (najbolje kopriva) oprati glavu i kosu i isprati, nakon šampona odmah tretirati teme i koren kose serumom. Serum istisnuti na gel pumpicu 2 do 3 kapi i dobro umasirati na predeo temena koji želite da tretirate. Poželjno je da teme bude čisto i suvo pre mazanja. Serum ne masti kosu i brzo se apsorbuje u kožu glave. Redovnom upotrebom seruma primetićete VIDLJIVE REZULTATE već nakon 15 dana primene.

  Iskustva naših korisnika

  Josip A. - Imam 26 godina i jako rano sam počeo da gubim kosu što je veoma utjecalo na moje samopuzdanje. Otac je u prosincu po preporuci kupio Koren serum za rast kose i koristimo ga oboje već 3 mjeseca i veoma sam zadovoljan rezultatom! Kosa mi je izrasla tamo gde sam je počeo gubiti a postala je i gušća. Moje preporuke za ovaj preparat!

  Mario K. - Ljudi pa ovo je fenomenalno! Stvarno se nisam nadao ovako brzom rezultatu i MNOGOO sam zadovoljan. Ovo je moj rezultat posle samo 2 mjeseca redovite upotrebe. Nastaviću i dalje sa ovim tretmanom jer mi je kosa super i ovo je stvarno OTKRIĆE! Dijelim dalje!

  Antonio M. - Ja sam ovaj serum našao još prije godinu dana i od tada ga koristim. U posljednje vrijeme nisam baš redovit ali , moja kosa je sada super i rešio sam se bijede i ćelave glave.. Djevojke mi mnogo više prilaze i imam mnogo više samopouzdanja. Od srca preporučam svakome da krene sa ovim tretmanom jer čini čuda za vašu glavu!

  Dario R. - Mislim da slika govori više od 1000 riječi, moj naklon ko je ove biljke spojio u ovaj serum , jer su zaista nevjerovatni. Preporučam ih gdje god stignem, i mnogi moji prijatelji se sad kunu u KOREN. Svaka čast i hvala vam!

  Danijel J. - Imam 33 godine i već od 30-te mi se javio problem gubitka kose na temenu. Utrljavao sam ovaj serum samo oko 40 dana i presrećan sam postignutim. Serum je odličan. Nastaviću i dalje da ga koristim jer mi je nevjerovatno pomogao. Inače, bočica mi traje točno 25 dana. Danas sam naručio treći tretman i samo da kažem, ovo vrijedi mnogo više da se ja pitam.

  Atila K. - Meni je ovaj KOREN tretman prijatelj kupio za rođendan jer je znao koliki kompleks imam zbog moje kose. U početku sam ga koristio ali se doista nisam nadao nekom čudu. Međutim, posle oko 20 dana sam se zagledao i primjetio da su počele nove vlasi da rastu na mjestima gde je bilo jako prorijeđeno. Sa još većim elanom sam nastavio da koristim serum  i malo je reći da sam zadovoljan, JA SAM ODUŠEVLJEN, i imate sve moje preporuke!

  Probajte i vi naš KOREN TRETMAN za rast kose, bićete oduševljeni rezultatima!

   Želim 1 KOREN serum za 130 knŽelim 2 KOREN seruma za 200 kn

   This is the bottom slider area. You can edit this text and also insert any element here. This is a good place if you want to put an opt-in form or a scarcity countdown.