Popust kupon - Eye&Face Cosmetics

Popust kupon

Kupone periodično šaljemo mejlom i to uglavnom registrovanim kupcima ili kupcima koji su već kupovali preko našeg web shopa. Ukoliko želite da se primate kupon kod putem maila, dovoljno je da registrujete svoj nalog ovde.

Svaki Kupon KOD ima svoj rok trajanja, te da bi ostvarili popust potrebno ga je iskoristiti u naznačenom vremenskom roku. Kupon se može upotrebiti neograničeno puta u toku promotivnog perioda.

Obično se KUPON može pronaći i na naslovnoj strani shopa woow.rs .

Na našoj facebook stranici woowkozmetika redovno objavljujemo sve informacija o našim proizvodima kao i POPUST KUPON, a jedan od primera možete pogledati na slici ispod.

Kupon KOD takodje možete naći i na našem instagram profilu, zato ukoliko nas niste zapratili sada je pravo vreme da to učinite @woow_kozmetika

NAPOMENA: Na telefonske porudžbine, kao i online porudžbine bez unetog i validnog kupon koda popust neće biti obračunat. Nije moguće kombinovanje 2 kupon koda, niti korišćenje kupona retroaktivno, na već uradjene porudžbine.


Kako da upotrebim Kupon KOD?

Na slici ispod prikazano je korak po korak kako da aktivirate vaš Kupon KOD.

Korak 1. – unesite vaš kupon kod (primer: WOOW2018 ) i kliknete dugme “Dodaj kupon” –Korak 2. a sistem će automatski sam obračunati popust. I nastavite plaćanje – Korak 3.