Virustop - Eye&Face Cosmetics

SNAŽNO ANTIVIRUSNO I ANTIBAKTERIJSKO DEJSTVO-ŠTITI BOLJE OD MASKE!

ODLIČNO I ZA ODVIKAVANJE OD KAPI ZA NOS!

Džepni inhalator koji u sastavu ima čak sedam izvrsnih prirodnih eteričnih ulja koja u sinergiji deluju antibakterijski i antivirusno. U današnjem vremenu u kom živimo, sve češće pribegavamo prirodi i njenim rešenjima, tako da smo napravili prirodni inhalator koji mogu koristiti i deca i odrasli bez bojazni. Sada kada živimo u ovim ludim vremenima virusa i zagađenosti, ovaj inhalator je odlično rešenje i snažna antivirusna i antibakterijska eterična ulja će zasigurno zaštiti bolje od bilo koje maske!

Ravensara - Ravensara je jedno od najjačih protivvirusnih ulja! Čim pomislite na virusne infekcije, setite se ulja ravensare.Ravensara je i neurotonik - pomaže smirenje centralnog nervnog sistema. Kao takva, pomaže kod stresa, napetosti, nervoze i nesanice. Ovo je jedno od najsigurnijih ulja - koža ga podnosi i nerazređeno.

Menta (pitoma nana) - Inhaliranjem 100 % prirodnog ulja pitome nane ublažava se mučnina, depresija, glavobolja i začepljen nos i sinusi. Takođe etarsko ulje nane poboljšava memoriju i otklanja mentalni umor.

Eukaliptus - Ulje intenzivnog i specifičnog mirisa, poznato je po svom protivupalnom i antibakterijskom delovanju. Inhaliranjem ovog ulja ublažavaju se simptomi gripa i prehlade, olakšava se iskašljavanje i ublažavaju infekcije respiratornog trakta.

Đumbir - Ovo ulje deluje kao antiseptično sredstvo koje ubija infekcije izazvane mikroorganizmima i bakterijama. To uključuje crevne infekcije, bakterijsku dizenteriju i trovanje hranom. Isto tako uklanja sluz iz grla i pluća, a poznato je kao prirodni lek za prehladu, grip, kašalj, astmu i bronhitis.

Limun - Etarsko ulje limuna  poznato je po svom antioksidacionom i antiseptičkom delovanju, kako na disajne organe, tako i na kožu. Deluje na streptokoke i stafilokoke. Smatra se da ima i adstrigentno, antivirusno i stimulativno svojstvo. Osvežava i stimuliše, uklanja umor, strahove i nervnu napetost. Jača koncentraciju, bistri misli. Deluje na na zidove kapilara i vena i pojačava cirkulaciju.

Ruzmarin - Zahvaljujući protivupalnim svojstvima i blagotvornom delovanju na disajne organe, eterično ulje ruzmarina smanjuje simptome upale grla, prehlade ili gripa.

 

Džepni inhalator koji staje u svaki džep ili torbicu a čuva vas!

Iskoristite PROMO cene ovog meseca!

Jedan ViruStop - 650 din

Dva ViruStop 1100 din umesto 1300 din

Tri ViruStop 1600 din umesto 1950 din

Četiri ViruStop 2000 din umesto 2600 din

    1 ViruStop za 650 din2 ViruStop za 1100 din3 ViruStop za 1600 din4 ViruStop za 2000 din

    This is the bottom slider area. You can edit this text and also insert any element here. This is a good place if you want to put an opt-in form or a scarcity countdown.